ÆVO biedt perspectief

Werken aan slimme bruggen, tunnels en sluizen

ÆVO zoekt ruimdenkers zoals jij. Mensen met lef en daadkracht. Die ideeën bedenken, maar ze ook willen uitvoeren. Ambitieuze probleemoplossers die opbloeien in een team en samen willen bouwen aan morgen. Mensen die balans zoeken tussen werk en leven vandaag, met hun blik op morgen.

Ontwikkel, leer, groei.
We doen dat samen

Werken bij ÆVO is werken aan de toekomst. Door de nieuwste technieken toe te passen op bruggen, tunnels en sluizen leggen wij de verbinding tussen de techniek van vandaag en de infrastructuur van morgen. We werken echter bij ÆVO even hard aan de toekomst van onze mensen. Met opleiding, coaching en loopbaanbegeleiding investeren wij in jouw ontwikkeling, maar bovenal bieden wij een fijne werkplek, waar werkplezier én plezier naast je werk belangrijk zijn.

Zoek jij een baan waarin je niet beperkt wordt door bureaucratie, maar waar je de ruimte krijgt om buiten de kaders te denken en doen? Waarin je je creativiteit kwijt kunt en écht kunt doen waar jij goed in bent. Een werkomgeving waar ondernemerschap en intiatief ruim baan krijgen? Samen met een bevlogen team, dat dezelfde doelen nastreeft?

Meerwaarde AEVO

Aan de slag bij AEVO?
Dit kun je verwachten

Leren & ontwikkelen

Leren & ontwikkelen

Uitjes met je collega's

Uitjes met je collega's

Innoveren in 1 team

Innoveren in 1 team

Uitdagend werk

Uitdagend werk

Vacatures

Onze vacatures

Meer vacatures
Bart in 't Veld - Collega ÆVO
Bij ÆVO ademen ze technologie. Ik krijg kansen om te groeien en word goed betaald. Wat wil je nog meer?

Staat jouw vacature er niet bij? Dan willen wij alsnog kennismaken met jou! Stuur een open sollicitatie. Is er een match, dan nodigen wij je uit voor een kop koffie en een goed gesprek. 

Heb je een vraag over het
solliciteren bij AEVO?