Werken bij

Werken aan slimme brugen, tunnels en sluizen

ÆVO werkt aan de toekomst. Want zoals bruggen, tunnels en sluizen de verbinding vormen tussen waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt, zo vormt ÆVO de link tussen de infra van vandaag en de techniek van morgen. Wil jij werken bij een toekomstgericht bedrijf met groeiambitie, mooie projecten en goede carrièremogelijkheden? Sluit je aan bij team ÆVO! 

Ontwikkel, leer, groei.
We doen dat samen

ÆVO is een professionele organisatie met een prettige werksfeer. Je werkt nauw samen met je collega's, je spart met elkaar en leert van iedereen. Het contact met de partners is informeel, de deuren staan altijd open. We nemen de tijd om je te begeleiden en feedback te geven.

Werk dat bij je past, zowel professioneel als persoonlijk

We begrijpen dat iedereen zich op een ander punt in zijn carrière en persoonlijke leven bevindt. Daarom geven we jou de vrijheid om te groeien op de manier die het beste bij jou past. Bij het samenstellen van uw werkomgeving houden wij rekening met uw voorkeuren. En door de grote diversiteit aan klanten blijft je werk altijd afwisselend.

Meerwaarde AEVO

Aan de slag bij AEVO?
Dit kun je verwachten

Leren & ontwikkelen

Leren & ontwikkelen

Uitjes met je collega's

Uitjes met je collega's

Innoveren in 1 team

Innoveren in 1 team

Uitdagend werk

Uitdagend werk

Vacatures

Onze vacatures

Meer vacatures
Bart in 't Veld - Collega ÆVO
Bij ÆVO ademen ze technologie. Ik krijg kansen om te groeien en word goed betaald. Wat wil je nog meer?

Staat jouw vacature er niet bij? Dan willen wij alsnog kennismaken met jou! Stuur een open sollicitatie. Is er een match, dan nodigen wij je uit voor een kop koffie en een goed gesprek.