Over ÆVO

Specialist in slimme bruggen, tunnels en sluizen

Nederland wordt steeds drukker en onze infrastructuur komt onder druk te staan. Ook de komende jaren zullen er nieuwe verbindingen ontstaan en bestaande installaties zullen moeten worden verbeterd. Dus de infra van morgen vraagt om slimme, duurzame oplossingen, zodat we gebruik kunnen blijven maken van optimale verbindingen. Als infrabeheerder wilt u ontzorgd worden. U zoekt een ervaren specialist, een partner waarop u – in geval van calamiteiten – kunt vertrouwen. Iemand die een probleem al erkent voordat het ontstaat. Iemand die onderhoud efficiënt uitvoert en documenteert, zodat de infrastructuur aantoonbaar veilig, betrouwbaar én beschikbaar is.

Infra van vandaag, techniek en infrastructuur van morgen.

Maak kennis met ÆVO (spreek uit als évo). Wij zijn specialist in duurzame verkeersmanagementoplossingen voor bruggen, sluizen en tunnels. Onze engineers ontwerpen, bouwen, beheren, inspecteren en onderhouden de techniek achter deze (natte) kunstwerken en bewegingswerken. Wij werken hierbij aan de toekomst. We evolueren en onze oplossingen worden met de tijd steeds sterker. Zoals bruggen, tunnels en sluizen de verbinding vormen tussen waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt, zo vormt ÆVO de link tussen de infra van vandaag en de techniek en infrastructuur van morgen.

Gericht op de toekomst

We hebben een betrokken team van gedreven engineers die dezelfde taal spreken als de organisaties waarvoor wij werken. Bewogen mensen die voorbij traditioneel onderhoud kijken en die efficiëntere oplossingen vinden voor predictive maintenance. Techneuten die overtuigd zijn dat smart technology de wereld van de infra gaat veranderen. Zodat tunnels zelf om hun onderhoud vragen, sluizen automatisch data verzamelen of bruggen niet alleen energie verbruiken, maar ook energie opleveren. En onze opdrachtgevers zorgeloos de toekomst tegemoet kunnen.
 

Corné van Dravik - Directeur ÆVO
Wij blijven evolueren, zodat onze oplossingen met de tijd steeds sterker worden.

Bij ÆVO hanteren we vijf belangrijke kernwaarden. Dit zijn de regels en grenzen die de cultuur en persoonlijkheid van ons bedrijf definiëren. Onze kernwaarden zijn Verantwoordelijk, Eerlijk Professioneel, Origineel, Eén Team en Leef Vandaag!
 

Onze locaties

ÆVO is gevestigd op twee locatie’s, maar werkt door heel Nederland.

Team

Ons management team

 • Herbie Spa

  Herbie Spa

  Projectmanager

 • Corné van Dravik

  Corné van Dravik

  Directeur

 • Ronald Dam

  Ronald Dam

  Projectmanager

Meer weten?
Neem gerust contact
met ons op!