Nieuws van
ÆVO

Op de hoogte blijven van interessant nieuws en actuele ontwikkelingen van ÆVO? Volg onze nieuwsblog en mis nooit iets. Op deze pagina plaatsen wij nieuwsberichten over onze organisatie en delen wij diverse blogartikelen over ontwikkelingen, duurzaamheid, certificeringen en meer. 

 • ÆVO viert haar 12,5-jarig jubileum!

  Afgelopen weekend was het groot feest in Den Haag: ÆVO vierde haar koperen jubileum! Al 12,5 jaar werkt ÆVO samen met haar opdrachtgevers aan de toekomst. Een bijzondere mijlpaal, waar we ongelooflijk trots op zijn. 

   

 • Al 12,5 jaar lang zijn Ronald en Can zeer gewaardeerde collega’s bij ÆVO!

  Servicetechnicus Ronald Brondsema en storingsmonteur/uitvoerder Can Tuzcu zijn 12,5 jaar werkzaam bij ÆVO. Ze worden gezien als een ‘oude rot’ in het vak. Het zijn vertrouwde gezichten binnen het bedrijf, maar ook buiten de organisatie worden ze met open armen ontvangen op projecten. Wist je dat dit jaar ÆVO ook 12,5 jaar bestaat? Zo vieren deze mannen hun jubileum met het bedrijf mee. Reden genoeg dus om ze extra in het zonnetje te zetten! 

 • ÆVO geslaagd voor systeemtoets kwaliteitsmanagementsysteem

  Deze week is ÆVO getoetst door Ingenieursbureau Amsterdam waarbij werd onderzocht of de opzet en werking van het kwaliteitsmanagementsysteem van de organisatie, de nadere specifieke vertaling van de opdracht in het project kwaliteitsplannen en de onderliggende werkplannen ook op de juiste wijze wordt geborgd en toegepast in de praktijk.
   

 • ÆVO wint veiligheidsAWArd

  ÆVO wint veiligheidsAWArd

  Tijdens de maandelijkse “ontbijtsessie” is ÆVO beloond met de veiligheidsAWArd. Tijdens de werkzaamheden op de Dijksgracht is er controle geweest op de veiligheid en hier zijn 0 constateringen gedaan. Aan de Dijksgracht worden o.a. de IJtunnel en Piet Hein tunnel bediend. Trots op ons projectteam en partijen dat we dit mooie project uitvoeren en dit ook nog zeer veilig doen!
   

DATA UITLEZEN VAN O.A. PLC-BESTURING

DATA UITLEZEN VAN O.A. PLC-BESTURING

-

ANALYSEREN VAN VERGAARDE DATA

ANALYSEREN VAN VERGAARDE DATA

-