Nieuws van
ÆVO

Op de hoogte blijven van interessant nieuws en actuele ontwikkelingen van ÆVO? Volg onze nieuwsblog en mis nooit iets. Op deze pagina plaatsen wij nieuwsberichten over onze organisatie en delen wij diverse blogartikelen over ontwikkelingen, duurzaamheid, certificeringen en meer. 

 • Tekenmoment met Bouwteam voor project Universeel Koppelvlak Spaardammertunnel is een feit!

  Tekenmoment met Bouwteam voor project Universeel Koppelvlak Spaardammertunnel is een feit!

  Onderdeel van project VCA, richt zich op het aanpassen van de Spaarndammertunnel voor bediening vanuit een nieuwe centrale verkeerscentrale. Dit vereist de integratie van een uniform koppelvlak (UKVCA) voor gestandaardiseerde tunnelbediening. Het doel is de Spaarndammertunnel geschikt te maken voor bediening en bewaking via een uniforme, uitwisselbare bediendesk, in lijn met de migratiestrategie van VCA en technische afstemming met andere deelprojecten.

  Dit project waarvan het ontwerp in bouwteam vorm door Gemeente Amsterdam, ÆVO en Heijmans vormgegeven wordt, is essentieel voor de modernisering van tunnelbeheer in Amsterdam.

 • Definitieve Gunning ontvangen van Hoogheemraadschap van Rijnland

  Definitieve Gunning ontvangen van Hoogheemraadschap van Rijnland

  Met een trots gevoel kunnen wij iedereen meedelen dat we de komende jaren wederom elektrotechnische werkzaamheden zullen uitvoeren voor Hoogheemraadschap van Rijnland.

  Wij bedanken Hoogheemraadschap van Rijnland voor het in ons gestelde vertrouwen!

 • 13,5 jaar ÆVO

  Een aantal weken geleden mochten we weer een jaar bij het bestaan van ÆVO optellen! Al 13,5 jaar werkt ÆVO  samen met haar opdrachtgevers aan de toekomst.

DATA UITLEZEN VAN O.A. PLC-BESTURING

DATA UITLEZEN VAN O.A. PLC-BESTURING

-

ANALYSEREN VAN VERGAARDE DATA

ANALYSEREN VAN VERGAARDE DATA

-