Nieuws van
ÆVO

Op de hoogte blijven van interessant nieuws en actuele ontwikkelingen van ÆVO? Volg onze nieuwsblog en mis nooit iets. Op deze pagina plaatsen wij nieuwsberichten over onze organisatie en delen wij diverse blogartikelen over ontwikkelingen, duurzaamheid, certificeringen en meer. 

 • Oplevering Dr. Bridge

  Oplevering Dr. Bridge

  Vandaag is een belangrijke stap gezet in de richting van Predictive Maintenance door ÆVO. Door een groep ÆVO engineers en wiskundigen is onder supervisie van Sjoerd van Agtmael het interne project Dr. Bridge opgeleverd aan de directie van ÆVO! Momenteel draait bij twee van onze opdrachtgevers een pilot die realtime data-analyse mogelijk maakt. Deze innovatieve ontwikkeling stelt ons in staat om meer datagedreven en daardoor efficiënter en effectiever onderhoud uit te kunnen voeren aan onze infrastructurele objecten. Met de oplevering van Dr. Bridge kunnen wij nu ook andere objecten voorzien van deze innovatieve oplossing.

  Mocht u meer van dit product willen weten neem gerust contact met ons op!
   

 • Operational Manager - Herbie Spa: ' Een brug aansturen? Samen zorgen we ervoor dat het kwalitatief goed gebeurt’

  Kiezen voor kwaliteit

  Herbie Spa maakt sinds 2015 deel uit van ons team en is naast operationeel manager ook projectmanager. Daarvoor werkte hij onder andere in de utitiliteitsbranche, waarna hij met de stap naar ons werkveld een heel bewuste keuze maakte. ‘In de infra zijn je opdrachtgevers vaak ook medegebruikers van wat je ontwerpt en realiseert. Zij hebben er zelf alle belang bij dat hun objecten gezond en veilig worden gebruikt, en zetten gelukkig steeds vaker in op kwaliteit. Ik vind dat een mooi uitgangspunt, dat bovendien past bij waar ÆVO voor staat.’

 • Ronald Dam - Teamleider Engineering - aan het woord

  ‘Hier bouw je heel bewust mee aan de toekomst van het bedrijf’

  Ronald Dam is voor ÆVO onder meer teamleider engineering. Dus al die kansen voor engineers? Hij ziet ze volop, juist nu ons bedrijf zo hard groeit. ‘Alle collega’s zijn enthousiast over de reis die we samen maken.’

 • ÆVO viert haar 12,5-jarig jubileum!

  Afgelopen weekend was het groot feest in Den Haag: ÆVO vierde haar koperen jubileum! Al 12,5 jaar werkt ÆVO samen met haar opdrachtgevers aan de toekomst. Een bijzondere mijlpaal, waar we ongelooflijk trots op zijn. 

   

DATA UITLEZEN VAN O.A. PLC-BESTURING

DATA UITLEZEN VAN O.A. PLC-BESTURING

-

ANALYSEREN VAN VERGAARDE DATA

ANALYSEREN VAN VERGAARDE DATA

-