Nieuws van
ÆVO

Op de hoogte blijven van interessant nieuws en actuele ontwikkelingen van ÆVO? Volg onze nieuwsblog en mis nooit iets. Op deze pagina plaatsen wij nieuwsberichten over onze organisatie en delen wij diverse blogartikelen over ontwikkelingen, duurzaamheid, certificeringen en meer. 

 • Duurzaamheid in de praktijk - Digitalisering voor papierloos werken

  Als specialist in slimme bruggen, tunnels en sluizen draagt ÆVO bij aan een duurzame infrastructuur. Ook in onze eigen operatie hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Want we nemen maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen serieus en onze opdrachtgevers, overheden, vragen om duurzaamheid. In een serie blogs vertelt directeur Corné van Dravik over onze ambities en onze praktische invulling van duurzaamheid. Hij had het eerder al over digitalisering voor datageoriënteerd onderhoud, in deze laatste blog bespreekt hij papierloos werken dankzij digitalisering.

 • Duurzaamheid in de praktijk - Digitalisering voor datageoriënteerd onderhoud

  Als specialist in slimme bruggen, tunnels en sluizen draagt ÆVO bij aan een duurzame infrastructuur. Ook in onze eigen operatie hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Want we nemen maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen serieus en onze opdrachtgevers, overheden, vragen om duurzaamheid. In een serie blogs vertelt directeur Corné van Dravik over onze ambities en onze praktische invulling van duurzaamheid. Deze keer bespreekt hij Dr. Bridge, onze oplossing voor duurzaam, datageoriënteerd onderhoud.

 • Duurzaamheid in de praktijk - Elektrisch rijden

  Als specialist in slimme bruggen, tunnels en sluizen draagt ÆVO bij aan een duurzame infrastructuur. Ook in onze eigen operatie hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Want we nemen maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen serieus en onze opdrachtgevers, overheden, vragen om duurzaamheid. In een serie blogs vertelt directeur Corné van Dravik over onze ambities en onze praktische invulling van duurzaamheid. Deze keer heeft hij het heel praktisch over elektrisch rijden.

 • Duurzaamheid in de praktijk - Samen met de keten

  Als specialist in slimme bruggen, tunnels en sluizen draagt ÆVO bij aan een duurzame infrastructuur. Ook in onze eigen operatie hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Want we nemen maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen serieus en onze opdrachtgevers, overheden, vragen om duurzaamheid. In een serie blogs vertelt directeur Corné van Dravik over onze ambities en onze praktische invulling van duurzaamheid. Deze keer heeft hij het over initiatieven die we samen met ketenpartners nemen.

 • Duurzaamheid in de praktijk - Opdracht voor ons allemaal

  Als specialist in slimme bruggen, tunnels en sluizen draagt ÆVO bij aan een duurzame infrastructuur. Ook in onze eigen operatie hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Want we nemen maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen serieus en onze opdrachtgevers, overheden, vragen om duurzaamheid. In een serie blogs vertelt directeur Corné van Dravik over onze ambities en onze praktische invulling van duurzaamheid. Hij trapt af met visie en concrete actie.