Nieuw ÆVO kantoor in Hoofddorp

Per 1 augustus 2019 voert ÆVO haar technische opdrachten in de Randstad uit vanuit een nieuw kantoor aan de Kruisweg in Hoofddorp. Het kantoor is gevestigd in het Holland Office Center aan de rand van het nieuwe Hyde Park. 

Door de centrale ligging in de randstad, kunnen we vanuit ons kantoor onze opdrachtgevers optimaal bedienen. De verschillende gemeenten, waterschappen en andere overheden waar ÆVO risicogestuurd onderhoud en storingsdiensten uitvoert aan de technische installaties van bruggen, sluizen, tunnels en gemalen zijn perfect aan te reizen vanuit deze locatie. Na 5 jaar met plezier vanuit ons kantoor aan de Jupiterstraat te Hoofddorp gewerkt te hebben, maken we met de verhuizing een mooie stap richting de toekomst! Binnenkort wordt de officiële opening georganiseerd, meer info volgt snel.

ÆVO is een projecten, onderhoud en 24/7 service organisatie gespecialiseerd in o.a. ontwerp en uitvoering projecten, installatie, onderhoud en services; met een focus op infratechniek, hoog- en middenspanning en de publieke sector. Vanuit onze locatie in Hoofddorp voeren we opdrachten uit voor o.a. Gemeente Amsterdam, Hoogheemraadschap de stichtse Rijnlanden en Gemeente Edam-Volendam.

Ons nieuwe adres is:

ÆVO
Holland Office Centre, begane grond
Kruisweg 819
2132 NG Hoofddorp

Ons telefoonnummer blijft ongewijzigd: 088 55 04 340