Serviceleider Herbie stelt zich voor!

Hoi! Mijn naam is Herbie Spa en sinds 2019 ben ik Serviceleider. Sinds 2015 werk ik bij ÆVO (wat uitgesproken wordt als “EVO”) waar ik ben begonnen als projectleider voor verschillende uitvoeringsprojecten in de natte infra.

Ik ben 37 jaar en woon samen met mijn vrouw Willemijn en zoontje Julian in Middelburg. Wanneer ik niet aan het werk ben, treed ik regelmatig op als toetsenist en houd ik van kokerellen, enorm goede uitlaatkleppen.

Ik zit ruim 17 jaar in het elektrotechnische vak waarvan de laatste 5 jaar als projectleider bij ÆVO. Hier heb ik verschillende ombouw- en renovatieprojecten uitgevoerd in de waterzuivering en de natte infra. In mijn huidige rol van Serviceleider ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van de serviceorganisatie en het accountmanagement van o.a. gemeente Utrecht en Rotterdam. Wat mij aanspreekt bij ÆVO is het werken in een organisatie waar mijn kennis, passie en spontaniteit gewaardeerd worden.

Wanneer ik niet aan het werk ben speel ik in verschillende bands als toetsenist en houd ik van kokerellen. Naast mijn rol als serviceleider en Serviceleider heb ik nog een nul-uren contract bij de “ImProvia Feestband”!

Doordat onze organisatie kleinschalig is en korte lijnen heeft kunnen wij ons flexibel blijven bewegen in de markt en snel schakelen wanneer dit nodig is. ÆVO biedt volop ruimte aan medewerkers die zich willen ontwikkelen en specialiseren. Doordat wij werken als één team realiseren we samen veel mooie dingen. Daar hoort ook het vieren van succes bij!

Ons team willen we graag verder uitbreiden met Service Monteurs en Field Service Engineers. Daarom zoek ik nieuwe teamleden. Wil jij kennismaken met mij en ÆVO neem dan nu contact op met onze recruiter Sanne Gebre – van der Heiden via solliciteren@AEVO.nl. Klik hier voor onze vacatures.

Reader Interactions