Werkvoorbereider bij ÆVO

Word jij ook werkvoorbereider bij ÆVO?- Al een tijd lang werkt Jeroen Bos voor de ImProvia Group. Eerst als Engineer bij ImProvia, later is hij voor ÆVO aan de slag gegaan. Voordat Jeroen bij de ImProvia Group aan het werk ging, was hij al eens werkvoorbereider bij een ander bedrijf. Zodoende is Jeroen bij ÆVO begonnen en voert hij nu dagelijks de taken uit van een werkvoorbereider. Jeroen focust zich naast de werkvoorbereiding op het risicogestuurd onderhoud dat ÆVO uitvoert bij verschillende projecten.

 

Jeroen geeft aan dat het takenpakket van een werkvoorbereider erg divers is. ‘Je houdt planningen bij van externe partijen die voor ons bezig zijn, maakt verslagen van 0-opnames en je biedt ondersteuning bij medewerkers die aan een project bezig zijn’. De werkvoorbereider die ÆVO zoekt zal ook bezig zijn met het optimaliseren van personeelsbezettingen bij de projecten, coördineren van de voorbereiding en uitvoering, gedetailleerde engineering, prefabricage, inkoop en oplevering van de elektrotechnische projecten in samenwerking met de projectleider. Ook ziet een werkvoorbereider toe op de financiële en technisch kwalitatieve kant van de uitvoeringen.

‘De ene dag houd je je bezig met het maken van verslagen of risicoanalyses en de andere dag sta je met je veiligheidsschoenen aan om een 0-opname te maken van een afsluiter van een gemaal’, aldus Jeroen. Vooral de variatie en diversiteit in het werk vindt hij leuk. Daarnaast geeft Jeroen aan dat je als werkvoorbereider een persoon bent waarlangs veel informatie komt. Dat maakt dat je bepaalde processen kan sturen, waardoor je een band op bouwt met andere partijen.

Jeroen: ‘Destijds heb ik gekozen voor ÆVO, doordat het risicogestuurd onderhoud me erg aan sprak. Ik zag een deel van techniek, die ik niet eerder had gezien. Daar wilde ik meer van ontdekken en dat kan bij ÆVO. Er schuilt zo veel meer techniek achter de Infrastructuur, dan ik eerst zou denken. Alleen in de Michiel de Ruyter Tunnel zitten al meer dan 30 deelinstallaties, dat heeft mijn kijk op de Infra erg veranderd.

‘Binnen ÆVO zijn de lijntjes erg kort en er is altijd wel iemand die kennis en ervaring heeft van een project waar je mee bezig bent. Bovendien krijg je de ruimte om je te ontwikkelen op gebieden die je nog niet bekend zijn, dat maakt het werken interessant en uitdagend.’ De mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen als werkvoorbereider bij ÆVO zijn er ook zeker, je kan bijvoorbeeld doorstromen naar Project Coördinatie of als Project Leider aan de slag.

Jeroen zou zijn baan als werkvoorbereider zeker aanbevelen. 

Bekijk hier de vacatures