Projectaanpak bij installatie en inbedrijfstelling

Om de stap van concept tot operatie goed te laten verlopen, is het van belang dat de besturingsinstallaties van infrakunstwerken en verkeersmanagementsystemen zorgvuldig geïnstalleerd en in bedrijf gesteld worden. Veelal vereisen de nieuwe besturingssystemen een nieuwe operationele aanpak en dienen de systemen gekoppeld te worden aan de overige componenten. Hierbij is het van belang dat deze installatie en inbedrijfstelling goed, snel en accuraat gebeurt om downtime en storingen van het systeem te voorkomen.

ÆVO heeft de specialistische kennis en competenties in huis om besturingsinstallaties voor verschillende infra-objecten en verkeersmanagementsystemen te installeren en in bedrijf te stellen. Onze servicetechnici hebben veel ervaring opgedaan in het installeren en inbedrijfstellen van objecten als bruggen, tunnels, sluizen, gemalen en automatische bewegwijzering.

ÆVO garandeert veiligheid
van de installatie

Veiligheid is één van de meest belangrijke aspecten als het gaat over besturingsinstallaties in de infratechniek. Gedurende de installatie en inbedrijfstelling van deze installaties is het van belang om veiligheid en accurate werking met stipt op één te zetten. De specialisten van ÆVO kennen als geen ander het speelveld van normen, wetgevingen en regels die van belang zijn bij dit soort installaties. Daarbovenop heeft ÆVO verschillende CMSE (Certified Machine Safety Expert) gecertificeerde medewerkers in dienst, die met hun expertise de veiligheid van de installatie kunnen garanderen.

Succesvol installeren
en inbedrijfstellen

Ieder infrakunstwerk of verkeersmanagementsysteem heeft een andere configuratie aan componenten en deelsystemen die geïnstalleerd moeten worden. Het is hierbij van belang dat dit op de juiste, accurate manier gebeurt om een optimale werking te kunnen garanderen. De monteurs en engineers van ÆVO hebben kennis en ervaring met installatie en inbedrijfstelling van tal van systemen en installaties, zoals:

  • Tunneltechnische installaties
  • PLC’s
  • (noodstroom)Aggregaten
  • Elektrotechnische besturingen
  • Automatische bewegwijzering
  • Klap-, draai- en hefbruggen
  • (spoor)Bruggen en tunnels
  • Automatische sluizen
     
Project aanpak

Meer weten?

Samen van uitdagingen successen maken?