Dynamisch verkeersmanagement

Dynamisch verkeersmanagement

Dynamisch verkeersmanagement is een onmisbaar onderdeel geworden van onze goede infrastructuur om de verkeersafhandeling te reguleren De systemen in het verkeersmanagement en infrastructuur worden met de dag complexer doordat verschillende systemen met elkaar moeten communiceren. Daarnaast vragen deze ontwikkelingen om betere en slimmere verkeerscentrales waarmee deze nieuwe weg beheerd en gemanaged kan worden. Kortom, de essentie van technologie om de infrastructuur veiliger, beter en efficiënter te maken stijgt met de dag.

ÆVO is specialist in dynamisch verkeersmanagement oplossingen zoals lichtplannen, automatische wegsignaleringen en andere verkeersmanagement systemen. Als design en construct organisatie kunnen wij uw project van engineering tot installatie managen en aan een succes bouwen. We stellen uw ambities en vraag voorop, waarbij we het succesvol managen van budget en tijd als een vanzelfsprekendheid zien.

Wij maken van uitdagingen successen

Tijdens onze projecten stellen we de opdracht van de klant voorop en zien we uitdagingen als speerpunten om successen te behalen. De specialisten van ÆVO kunnen als geen ander de verhoudingen en afstemming van problemen en uitdagingen managen en zo inrichten dat succes een vanzelfsprekendheid is.

Kostenbesparing geel
betrouwbaarheid
veiligheid
En
Onderhoud
Installatie

Onze competenties

ÆVO heeft een brede range aan technische- en projectmatige competenties in huis om van projecten successen te maken. Door een integrale aanpak, waarbij we alle fasen van het project kunnen managen. Daarbovenop hebben we de kennis en competenties in huis om de installaties te onderhouden en service te bieden als er storingen zijn.

Onze competenties in het kort:

  • Een integrale aanpak; gekenmerkt door betrouwbaarheid, kwaliteit en eenvoud
  • Samen ambities formuleren en realiseren.
  • Een totaalpartner van ontwerp tot uitvoering en instandhouding.
  • Expertise in elektrotechnische-, mechanische- en software engineering, project management, onderhoudsmanagement, kennismanagement, inbedrijstelling, onderhoud en 24/7 service.
  • Onze technici hebben een hoge dosis EQ

Model AEVO_NL_small

Samen van uitdagingen successen maken?