Automatisering van infra-kunstwerken

Automatisering van infra-kunstwerken is één van de pijlers om de toekomst van infratechniek en mobiliteit te kunnen verwezenlijken. Deze bijzondere tak van sport is complex van aard en onderhevig aan snel op elkaar volgende veranderingen.

ÆVO is specialist in het automatiseren van infra-kunstwerken zoals bruggen, tunnels, sluizen en gemalen. Als design en construct organisatie kunnen wij uw project van engineering tot installatie managen en aan een succes bouwen. We stellen uw ambities en vraag voorop, waarbij we het succesvol managen van budget en tijd als een vanzelfsprekendheid zien.

Wij maken van uitdagingen successen

Tijdens onze projecten stellen we de opdracht van de klant voorop en zien we uitdagingen als speerpunten om successen te behalen. De specialisten van ÆVO kunnen als geen ander de verhoudingen en afstemming van problemen en uitdagingen managen en zo inrichten dat succes een vanzelfsprekendheid is.

Kostenbesparing geel
betrouwbaarheid
veiligheid
En
betrouwbaarheid
Installatie

Onze competenties

ÆVO heeft een brede range aan technische- en projectmatige competenties in huis om van projecten successen te maken. Door een integrale aanpak, waarbij we alle fasen van het project kunnen managen. Daarbovenop hebben we de kennis en competenties in huis om de installaties te onderhouden en service te bieden als er storingen zijn.

Onze competenties in het kort:

  • Een integrale aanpak; gekenmerkt door betrouwbaarheid, kwaliteit en eenvoud
  • Samen ambities formuleren en realiseren.
  • Een totaalpartner van ontwerp tot uitvoering en instandhouding.
  • Expertise in elektrotechnische-, mechanische- en software engineering, project management, onderhoudsmanagement, kennismanagement, inbedrijstelling, onderhoud en 24/7 service.
  • Onze technici hebben een hoge dosis EQ

Model AEVO_NL_small

Samen van uitdagingen successen maken?