Ons verhaal

Geboren uit passie

Op een vrijdagmiddag in 2006, zitten een aantal vrienden bij elkaar. Ze zijn het erover eens: TE vaak nemen klanten genoegen met de standaard. Maar waar standaard de norm is, stokt de vooruitgang. Doodzonde en simpelweg niet goed genoeg, vinden zij. Techniek biedt immers uitkomst, voor allerhande maatschappelijke problemen. Dat ze met deze missie in korte tijd de passie van veel gelijkgestemden aanwakkeren, is dan nog slechts een droom.

Gedreven door techniek

De visie van deze gedreven ondernemers laat zich snel vertalen in een gedegen ondernemingsplan en de ImProvia Group wordt opgericht. Wat ze willen bieden? ‘One-stop-shopping’ voor technische uitdagingen, van ontwerp en inbedrijfstelling tot uitvoering en onderhoud. Direct vanaf de start gaat het snel. Binnen de kortste keren wordt het onderhoudsmanagement voor leidende bedrijven binnen de industrie uitgevoerd. Al snel wordt de groeiende vraag naar technisch specialisten in de infra en energie opgemerkt en wordt ÆVO opgericht om ook in deze branches klanten te kunnen bedienen.

Om tegemoet te komen aan een groeiende vraag naar projectmanagement, worden de diensten uitgebreid met projectleiders. Al snel volgt een engineeringafdeling met werktuigbouwkunde, elektrotechniek en technische automatisering als specialismen. Er wordt gewerkt aan technische oplossingen voor de klanten, waar ze echt wat mee kunnen. Daarbovenop wordt een service en onderhoud divisie gevormd, waarmee ÆVO ook installatie, inbedrijfstelling, onderhoud en storingen services kan bieden. De professionals van ÆVO brengen de kennis die voor successen zorgen. Ook in de jaren die daarop volgen breidt het team van snel uit en groeit ÆVO uit tot de technisch partner in de markten infra en energie.

Gericht op vooruitgang

De ImProvia Group signaleert tijdig dat de veranderde markt nieuwe kansen biedt. De organisatie verandert van een competentiegerichte organisatie naar een geografische georiënteerde onderneming. Men is daar gevestigd waar haar opdrachtgevers zich bevinden. Ook breidt de onderneming haar diensten met succes uit door zich steeds meer te richten op turnkey projecten en dienstverlening te leveren van het hoogste niveau.

ÆVO blijft zich de komende jaren sterk richten op projecten en services in de infra en energie. Het team, met inmiddels ruim 110 ÆVOnomen, groeit met de jaren en door een toename van kennis en ervaring kan ÆVO continu werken aan betere oplossingen. Innovatieve oplossingen die tegemoet komen aan de steeds hogere eisen die de maatschappij stelt aan technische installaties. In een wereld vol technische mogelijkheden maakt ÆVO het onmogelijke mogelijk en biedt het techneuten weer een podium waarop zij kunnen acteren.