Markten > Infrastructuur

 

Infrastructuur & Asset Management

Overheden zijn wettelijk verplicht om hun infrastructuur in een goede staat te onderhouden. Omdat het uitvoeren van deze taken betaald wordt uit publieke gelden, vraagt dit speciale aandacht van ambtenaren, bestuurders, politici en media.

 

Risico op kapitaalvernietiging

Dankzij de crisis staan beschikbare onderhoudsbudgetten voor de infrastructuur de laatste jaren flink onder druk. En kiezen overheden steeds vaker voor onderhoudscenario's, die tijd en kosten besparen. Dit houdt veelal in dat overheden genoegen nemen met een lagere kwaliteit van onderhoud. Met als risico dat achterstallig onderhoud op termijn kan leiden tot het niet meer voldoen aan technische richtlijnen en kapitaalvernietiging.

 

Een partij die met u meedenkt

De onderhoudsspecialisten van ÆVO kennen als geen ander het spanningsveld tussen wettelijke verplichtingen, beperkte onderhoudsbudgetten en doelmatig beheer en onderhoud. Diverse bestuurders van lokale en provinciale overheden schakelen ÆVO daarom in om – samen met hen – een passend antwoord te formuleren op hun vraagstukken. En doen een beroep op onze serviceorganisatie voor middenspanningsinstallaties inclusief storingsdienst.  

Ook delen in de kennis van onze specialisten? Maak direct een afspraak met Eelke Timmer via 06 - 23 28 56 37.