Markten > Industrie

 

De Nederlandse industrie spendeert elk jaar zo'n 30 tot 35 miljard euro aan onderhoud. Ongeveer een kwart hiervan (8,5 miljard euro) wordt besteed aan onderhoud van fabrieken en installaties in de proces- en maakindustrie. Uit onze ervaring blijkt dat elke tak binnen de industrie haar eigen uitdagingen en problemen kent.

 

Regels en nog meer regels

Het onderhoud aan de veelal specialistische installaties valt onder zaken als HACCP, GMP regels en veelal onder specifieke afnemerseisen. Maintainability, Asset en Life Cycle Management, reinigbaarheid, tracking and tracing ook van het onderhoud, beschikbaarheid en betrouwbaarheid kennen binnen de maak- en procesindustrie hun eigen specifieke dynamiek. Zeker als het gaat om energiedistributie.

 

Onderhoud uitbesteden levert veel op

Omdat de regelgeving binnen ons vakgebied continu verandert, besteden steeds meer klanten het onderhoud van hun ‘plants’ en laag- en middenspanningsinstallaties uit aan ÆVO. En sluiten zij een 24-uurscontract af met onze serviceorganisatie inclusief storingsdienst.

 

Hoewel uitbesteden natuurlijk geld kost, levert het onze klanten vaak veel meer op. Wilt u weten wat het u oplevert? Wij rekenen graag met u mee.

Maak snel een afspraak met Eelke Timmer via 06 - 23 28 56 37 of stuur een e-mail naar info@AEVO.nl.